Kartta ja ajo-ohjeet

Jyväskeskus sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa Kompassiaukiolla Kauppakadun ja Asemakadun risteyksessä. Sisäänkäynti kauppakeskukseen on Kauppakadun, Asemakadun ja Telefoonikujan puolelta. Ajo pysäköintihalliin Asemakadun yläpään kautta. Kauppakatu on Jyväskylän keskustan kävelykatualuetta.

Jyväskeskuksen sijaintia voit katsoa tarkemmin myös Eniron karttapalvelussa.

Osoite navigaattoriin Kauppakatu 29-31, Jyväskylä.

Julkinen liikenne

Jyväskylän paikallisliikenteen linja-autopysäkit ovat Vapaudenkadulla, josta pääset Jyväskeskukseen kauppakeskus Forumin kautta tai Asemakatua pitkin. Paikallisliikenteen pysäkeiltä Jyväskeskukseen on matkaa 125 metriä.

Jyväskylän paikallisliikenteen reittikartan ja aikataulut löydät täältä.

Junat ja pitkänmatkan linja-autot saapuvat Matkakeskukseen. Vapaudenkadun ja kauppakeskus Forumin kautta Jyväskeskukseen on matkaa noin  400 metriä.

Junien aikataulut: www.vr.fi

Pitkänmatkan linja-autojen aikataulut: www.matkahuolto.fi

Pysäköinti

Ostoksille tullessasi voit pysäköidä autosi kauppakeskuksen lämpimään pysäköintihalliin. Jyväskeskuksen pysäköintihalliin pääset ajamalla Yliopistonkadun kautta Asemakadulle ja oikealta puolelta ajoliuskaa alas.

Jyväskeskuksen pääsisäänkäynti on Kauppakadun puolella, joka on Jyväskylän keskustan kävelykatualuetta.

Jyväskeskuksen lämpimässä pysäköintihallissa on 200 autopaikka kahdessa tasossa. Pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 7-22, lauantaisin klo 7-22 ja sunnuntaisin klo 12-22.

Mennessäsi elokuviin, jotka päättyvät klo 22 jälkeen, pyydä ennen elokuvan alkamista Finnkinon henkilökunnalta ohjeet pysäköintihallissa kulkemisesta.
 

Jyväskeskuksen pysäköintimaksut:

  • 1. tunti  1,50€
  • 2. tunti  1,50€
  • 3. tunti  1,50€
  • 4. tunti ja seuraavat tunnit 3 €/ tunti
  • Sunnuntaisin ilmainen parkkeeraus kauppakeskuksen aukioloaikana


Jyväskylän keskustassa on runsaasti pysäköintitilaa. Kaupungin Yhdyskuntatoimen julkaiseman Jyväskylän keskustan pysäköintikartan löydät täältä.